Harminckettesek Baráti Köre

            2019. évi program.pdf

            2019. évi program.docx

 

 

    Kirándulások, rendezvények részvételi szabályai

    Jelentkezés és befizetés személyesen, az elfogadás pedig a befizetés sorrendjében történik. A meghirdetett kirándulásokra, rendezvényekre – baráti kör, vagy klub szervezése esetén – a befizetés a kirándulás szervezőjénél az általa meghatározott feltételek alapján, összegben, módon és határidőre történik. A szervező határozza meg a befizetett foglaló/előleg összegét a visszalépés értékvesztés nélküli határidejét és ennek visszafizetésének a módját is. Határidőn túli visszalépés során a foglaló/előleg másik személy jelentkezése esetén részére átruházható, amennyiben vállalja a foglalón felüli összeg további térítését is. Ellenkező esetben a szervező a foglaló/előlegként befizetett összeget felhasználja az adott program, kirándulás költségeibe. Ez a módszer azt a célt szolgálja, hogy a tervezettnél kevesebb résztvevő esetén se növekedjen az egy főre jutó közös költség.

    A programokat, az utazás módját és a részvételi díjakat klubdélutánokon, a programfüzetben, a honlapon, illetve a facebookon ismertetjük. A baráti kör vezetősége – a programban rögzítetteken felül – további kirándulásokat, rendezvényeket tervezhet, melyek meghirdetésére körtelefonon, a honlapon és a facebookon kerülhet sor. A baráti kör tagjai programjainkra, rendezvényeinkre nem tag hozzátartozót, barátot, ismerőst is hozhatnak magukkal.

    A kirándulásokon a fakultatív rendezvények költségeit a helyszínen kell fizetni, azok a részvételi díjban nem szerepelnek. A baráti kör vagy a klub által meghirdetett, de utazási irodával lebonyolított kirándulásokra az iroda szabályai érvényesek, azonban a jelentkezések elfogadása itt is az előleg befizetések sorrendjében történik.

Elérhetőség

Harminckettesek Baráti Köre 1118 Budapest
Budaőrsi út 49-53
Vastagh László
+36 30 200-3737

Torda Tibor
+36 30 242-9246
harminckettesek.baratikore@gmail.com